In Memoriam

In Memoriam


Ghetto van Stal de Vossenburght

Geboren: 30 mei 2008
Ghetto is ingeslapen op 5 december 2011

Kyana van Stal de Vossenburght

Geboren: 22 mei 2008
Kyana is een gele teef. HD-A gekeurd en ED ook goedgekeurd. Ze heeft een ontzettend zachtaardig en heeft een lief karakter. Ze is echt een familie hond, ze is er graag bij, maar als er iets nieuws op het erf komt laat ze de andere eerst kijken.
Kyana is begin Juni 2012 ingeslapen met het ernstige Wobbler syndroom. Ze is helaas maar vier jaar geworden.


Xela

Ingeslapen op 3 augustus 2009

Shiera van Stal de Vossenburght

Shiera van de Vossenburght 30 mei 2008 bij ons in Meeden geboren, 11 Oktober 2010 de strijd tegen jouw ziekte verloren. We kregen je terug met 7 maanden, vol met plekken en stukken helemaal kaal, wat er toen allemaal is gedaan is een heel verhaal… Na 24 maanden doktoren, onderzoeken, pillen, wassen en zelfs alternatieve geneeskunde, handgenezers en bestralers, niks mocht definitief echt baten. En je had dus veel pijn, rilde en zocht veel je eigen plekkie… Voor ons een teken dat je ons moest verlaten. Jouw leven was voor jou niet meer van waarde, dus er kwam voor ons een moeilijke keus, jouw levende lijf moest helaas van deze aarde. Om 13:00 uur vandaag werd je een ster aan de hemel, waar al vele Vossenburght sterren staan… Jeetje hoe kunnen we dit verdriet nu weer aan. Diep in mijn hart weet ik dat we de juiste beslissing hebben genomen, er is nu een einde aan jouw lijden gekomen. Maar jeetje wat doet het ons zeer, ons sjiertje sjiertje is er niet meer.

Heribama Hakuamatha (roepnaam Koena)

Geboren: 20 november 2004 # Overleden 26 juli 2015
Koena is een grijs met zwart en witte dog, ook wel nekkie (niet erkende kleur) genoemd, onder de Duitse doggen mensen hebben we het over de grijstijgers. De grijstijgers worden vaak gezien als een foute kleur en werden vroeger daarvoor ook afgemaakt. Tegenwoordig nemen mensen vaak wel een grijze want die blijken een onwijs lief karakter te hebben. Koena is een erg rustig teefje, dat graag aandacht wil. Als ze dat niet krijgt, gaat ze liggen op een rustig plekje en probeert ze het later weer. Koena is onwijs lief en luistert goed naar je. Spelen vindt ze erg leuk om te doen en touwtrekken met andere honden vindt ze ook leuk en is ze erg fanatiek. Koena is ook een gevoelige hond die aanvoelt hoe iemand zich voelt. Ben je verdrietig of je voelt je alleen dan komt ze je troosten door tegen je aan te gaan liggen of je een kus te geven met haar snuit of ze legt haar hoofd op je schouder, echt op een manier van ik ben er wel voor je. Ze mag graag bij je zitten en soms vindt ze het fijn om binnen te zijn. Als ze er genoeg van heeft dan laat ze dat wel merken, soms doet ze dan zelf de deur open met haar bek.
Mijn koena koen…… bijna 11 jaar. Een mooie leeftijd voor een dog. het verdriet is er niet minder om.
Ik kreeg jou en je broer na de de brand, zodat het verdriet van de dieren werd verzacht. … Dat jullie tot een van de oudste doggen van Nederland zouden gaan behoren hadden we niet verwacht.
Hakoena matata betekend geen zorgen het komt wel goed….. dat zinnetje geeft mij nog elke dag moed….
ook jij bent vandaag een Vossenburght ster, je blijft in mijn hart al is je lichaam heel ver.
lieve Koen rust zacht en weet dat er sterren zijn waarop jij wacht.

Heribama Chibo (roepnaam Shibo)

Geboren: 20 november 2004 # overleden 15 Maart 2016
Shibo is een zwart met witte hond, ook wel een manteldog genoemd. Hij is een kanjer van een reu, erg mooi gebouwd en showt zich stoer. Maar achter de stoere hond zit een zacht knuffelbeestje. Hij mag erg graag met je knuffelen en graag met andere honden of met ons spelen. Hij is dol op wat lekkers en doet er ook alles voor om dat te krijgen. Shibo is een grote dog, erg gespierd en is dol op over dingen heen springen en de paarden op te jagen. Maakt niet uit hoe hoog, maar hoe dan ook hij komt er over heen. Verder is hij goed in trek bij de vrouwtjes en doet ook erg zijn best om zijn aandacht te verdelen. Shibo is al een keertje papa geworden.
Mijn Piepertje is er er niet meer….
Hij is 11 jaar en 4 maand geworden. Maar jeetje wat doet het zeer.
Gisteren lag hij nog heerlijk in de zon
en ik dacht dat hij zeker nog wel maanden mee kon.
Ik riep altijd in het rond….…
mijn Shibo word de oudste Duitse doggen hond.
Ik ben zeer dankbaar en gelukkig dat hij ruim 11 jaar bij me mocht zijn….
dat moet nog wel doordringen nu doet het nog teveel pijn.
Dag mijn lieve piepertje..

Share by: