De Honden

Onze Honden

In 1990 kregen we onze eerste dog, een zwarte manteldog genaamd Urbanus. Een superlieve hond die nooit een riem om had, hield altijd mijn portemonnee vast met boodschappen doen. Echt een heerlijke hond. Hij is 11 jaar en 1 week geworden. Eén dog vonden we zielig, want alle andere honden in de buurt vonden hem eng, dus vandaar een andere dog erbij; Xingarie van de Sjeroan, zij was zwart met witte bef en 15 maanden toen we haar kregen. Nou van haar heb ik weleens spijt gehad, ze heeft alles meerdere malen in huis gesloopt. Niet iedereen mocht binnenkomen van haar…. Maar voor ons een schat van een hond. Helaas is ze maar 6,5 jaar geworden, ze is overleden aan een milt kering. En toen kwam onze Boes, zijn echte naam was Sjonnie van het Xitahof. Een gele reu van toen 5 maanden. Hij was van dag 1 gelijk mijn maatje, hij ging overal mee naar toe, naar mijn werk, op visite, hij was zo makkelijk. Boes was 3 jaar toen we een platen doggen teefje Shirea erbij kochten, nou dat was dolle boel.
Maar helaas hebben we toen iets verschrikkelijks mee moeten maken: lees het verhaal dat door mij geschreven is en in het Duitse doggen blad heeft gestaan.
We zijn toen van Goeree-Overflakkee verhuisd naar Meeden en daar kreeg ik twee nieuwe puppies Koena en Shibo.
Op deze pagina onze huidige honden. Onze overleden honden staan op de In Memoriam pagina.

Winnie

Geboren: 7-11-2008
Winnie is een kruising tussen een TeckelxJack russel. Het is het zusje van Pooh. Winnie is een super lief en dapper hondje en is vriendjes met iedereen. Ze vind het bijvoorbeeld geweldig om voor op de speedboot te staan!


Pooh

Geboren: 7-11-2008
Pooh is het zusje van Winnie, dus ook een kruising teckel/ Jack russel. Pooh is iets minder stoer dan Winnie, maar wel super lief !


Toffee

Geboren: +/- 2008
Toffee is een kruising Jack russelxChihuahua. Toffee kan af en toe wat eigenwijs zijn , maar als ze je kent is het een heel leuk hondje.


Cobra (Barrie) v.h. Buitelaar

Geboren: 15-06-2012
Cobra is ook een Duitse herder teef. Haar vader is van kleur zwart en zijn naam is: Dodge Kiridesja. Haar moeder is van kleur wolfsgrauw en haar naam is: Nebraska V. Roosfaya. Cobra is vrij eenkennig. Verder heel braaf.


Rayfa v.d. Vossenburght

Geboren: 21 april 2011
Rayfa is een Duitse dog en haar kleur is ‘’ geel ‘’ . Ze is geboren op 21-04-2011. Haar vader is van kleur Geel gestroomd en hij heet Arthos Von Adamantium. Haar moeder is van kleur Geel en zij heet Kyana v. Stal de Vossenburght. Rayfa doet geen vlieg kwaad.


Cayleen

Geboren: 25 december 2010
Cayleen is een teefje en haar kleur is harlekein. Haar moeder is Spikkel en haar vader is Kaliph von haus Tiefenbach. Cayleen is een echte reus, maar als ze je eenmaal kent is ze heel braaf.


Carly van Sandyfleur (roepnaam Shieda)

Shieda is teefje en haar kleur is geel gestroomd. Ze is geboren op 22-08-2012. Haar moeder is : Senna v/d Ilmajo’s Hoeve. Haar vader is : Ajax von Haus Tiefenbach.


Share by: