Beschikbaarheid

Wonen

Heb je altijd al op een boerderij willen wonen? Dan kunt u daarvoor bij ons terecht. U kunt bij ons wonen op de locaties Meeden en Winschoten. In Meeden Hereweg nummer 50 is wonen mogelijk na interne doorstroming. Op Hereweg nummer 48 is 24 uurs zorg. Overdag gaat u dan mee naar de hoofdlocatie in Winschoten.

Momenteel hebben wij geen plekken beschikbaar.

Dagbesteding

Heb je altijd al op een boerderij willen werken? Bij ons kan je daarvoor terecht. Je kan meehelpen met het verzorgen van onze paarden en de dieren op de kinderboerderij mesten en voeren. Daarnaast zijn er nog genoeg andere klussen. Zie ‘Locaties’voor meer informatie over onze werkzaamheden.

Momenteel hebben we hier ook nog plaats voor.

Bent u na het lezen van de website geïnteresseerd geraakt in onze zorgboerderij en is dit misschien wel een plek waar jij jezelf, of iemand die je kent, ziet wonen of voor de dagbesteding? Neem dan contact op en dan kunnen we een afspraak maken voor een rondleiding, zodat u de sfeer kan proeven en een impressie kan krijgen hoe het er bij ons aan toe gaat. Tijdens de rondleiding zullen we ook alle vragen die u nog heeft beantwoorden en wie weet zien we je dan wel terug als onderdeel van onze familie.

Share by: